Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


EGY TITKÁRSÁG

 

 

Egy titkárság megítélésében szerepet játaszanak az első benyomások mind a környezet kialakításaval, mind az ott dolgozók személyiségével kapcsolatban. A belépő ügyfelet érintő látvány elsősorban az irodavezetőt minősíti, de rajta keresztül a céget is. A munkahelyi környezet kialakításakor nagy szerepet kap az ergonómia, vagyis a munka gazdaságos megszervezésének elmélete és gyakorlata. Mindemellett az esztétikumra is oda kell figyelni. Az iroda kialakítás egyéb tényezői: funkcionális és kényelmes bútorzat, egyenletes megvilágítás.

  1. ajánlat: IKEA (Budapest, Örse vezér tere)

Az IKEA egy svéd cég, melyet Ingvar Kamparda alapított, aki gyufaárulásból kapta az ötletét. Az IKEA célja az, hogy szebbé tegye a hétköznapokat az emberek többsége számára. Három ok amiért az IKEÁt érdemes választani:1.termékválaszték: A jó formatervezésen és a praktikusságon alapszik. Mindenki megtalálja a saját stílusát, legyen az romantikus, vagy minimalista. Széles kínálata van. 2.alacsony árak: Az alacsony árak az IKAE üzleti elképzelésének alapkövei. 3. szebb hétköznapok: Az IKAE módszere, hogy a bútorok tervezését mindenkor az árcímkére gondolva készítik el.

2.      ajánlat: RS Bútoráruház (Budapest, Reitter Ferenc utca)

Az RS Kereskedelmi Központ jelentős tapasztalatokat szerzett a bútor kis- és nagykereskedelemben, az interneten keresztül történő kereskedelem gyakorlatában egyaránt. Szinte kizárólag magyar bútorokat, árukat forgalmaz. A rendszer komplexitásának köszönhető, hogy az RS képes rövid határidővel telepíteni kész lakberendezési-, és irodai rendszereket, a bútorzat kulcsrakész átadásával, biztosítva az alkalmazandó irodatechnikát és számítógépes hálózatot is.  A Vénusz irodabútor-család jelenleg több, mint 800 féle elemből, és 14 féle alap színkombinációból áll. Az elemek rövid határidővel (5-12 munkanap mennyiségtől függetlenül) alatt szállíthatók. Újdonságként már exkluzív irodabútorok is kaphatóak stúdióban, melyek az elegáns és előkelően egyedi megjelenést keresőknek nyújt alternatívát.  Irodaszékek az országban egyedülállóan gazdag választékban vannak bemutatva, melyek nagy része raktárról azonnal szállítható.

  1. ajánlat: BN Office Solution (Törökbálint)

A cég 2006 óta működik és kifejezetten irodabútorok gyártásával foglalkozik. Miért? Teljes körű bútorválasztékot biztosít

  • gyorsan
  • kiváló minőségben
  • ergonomikus kivitelben
  • versenyképes árakon
  • a vevővel állandó, szoros kapcsolatot tartva.

A gyártói cégcsoportok tervezőinek közös célja, hogy a funkció megőrzése mellett esztétikailag kellemes megjelenésű irodabútorokat alkossanak, amelyek messzemenően megfelelnek a felhasználók igényeinek.

Termékei:

·       Munka-, vezetői-, konferencia-, oktatási és irodaszékek

·       Munkatársi irodabútorok

·       Középvezetői irodabútorok

·       Felsővezetői irodabútorok

·       Irattári rendszerek

·       Könyvtári bútorok

·       Irodai, intézményi, ülőgarnitúrák

·       Szálloda és vendéglátó ipari berendezések