Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


HOYA

 

Hoya Nemzetközi Okatatási Központ

 

A legmodernebb technológiával felszerelt intézetben látszerészeket, optometristákat és szemész orvosokat képeznek majd. A belváros alpolgármestere szerint nem véletlenül esett a japán cég választása éppen a Vörösmarty térre.

„A régit és az újat ötvözi ez a hely, tehát itt áll egy történelmi örökségű téren egy új épület, ami technológiájában is sok új elemet tartalmaz és pont az ő cégüknek is ez a filozófiája, hogy a régi alapokon, de megújult technológiával és világszinvonalon képviselik a szemészeti oktatást és a továbbfejlesztési lehetőségeket és pontosan ez ötvözi gyakorlatilag a cég filozófiáját” – mondta Puskás András, az V. kerület alpolgármestere.

340 millió forintos beruházás eredménye a Hoya új nemzetközi oktatási központja, amely Budapest szívében, a Vörösmarty téren nyílik meg. A japán optikai cég Európában most először hozott létre olyan oktatási centrumot, ahol az európai szakorvosok és optimetristák is elsajátíthatják a legmodernebb technológiákat, megismerkedhetnek a legújabb lehetőségekkel.

 

Ahol az elmélet és a gyakorlat találkozik

 

A Hoya Faculty Nemzetközi Oktatási Központ a látszerészeknek, optometristáknak és szemész orvosoknakbiztosít lehetőséget arra, hogy megismerkedjenek a legmodernebb technológiákkal és a legfrissebb nemzetközi szintű szakmai információkkal. A szakértő oktatók a legújabb technikák bemutatása mellett a bizonyított fénytörési metódusokat is tanítják.

 Az oktatás a presbyop szemüvegviselőkre – mint az optikusok és lencsespecialisták elsődleges célcsoportjára – fókuszál, reflektálva a progresszív lencsék folyamatos fejlődésére, illetve az időskori látásproblémákra. Az oktatási anyagban eladási technikák, interaktív kommunikációs technikák és a pszichológiai aspektusok is helyet kaptak, akárcsak olyan praktikus kérdések, mint a szemvizsgálat, valamint a szemüveg elkészítésének módjai. A Hoya Faculty Nemzetközi Oktatási Központ oktatógárdáját specialisták, gyakorlott szakemberek és meghívott vendégelőadók alkotják.

 

A 400 m2 alapterületű Hoya Faculty Nemzetközi Oktatási Központ részei:

·                     egy 60 fő befogadására alkalmas szemináriumi terem,

·                     gyakorlati refrakciós szobák,

·                     workshop tér,

·                     MultiVice (Multifokális és Tanácsadó)

·                     lounge rész WiFi kapcsolódási lehetőséggel

·                     recepció

·                     szinkrontolmácsolásra alkalmas eszközök

A Hoya vállat

z 1941-ben történt megalapítása óta a Hoya Vállalat figyelemre méltó növekedésen ment át. A jövőben is szeretnénk szélesíteni látókörünket, hogy Önökkel, partnereinkkel együtt, képesek legyünk újabb lehetőségeket teremteni és élni is azokkal.

Rugalmas, globális üzlettárs

Az 1974-es év a Hoya Vállalat globalizációs periódusát vetítette előre. Azóta gyárak és elosztó központok nyíltak világszerte, beleértve a Buchmann-csoprt megvásárlását is, mely megerősítette pozíciónkat Európában és elősegítette az észak-amerikai piacba történő integrációnkat. Valamennyi üzletágunk a helyi és regionális viszonyokon és kulturális értékeken alapszik, ezáltal a Hoya rugalmas módon képes fejleszteni termelési kapacitását.

Ez nem csupán egy kivételes pozíció, melynek köszönhetően új technológiákkal és termékekkel láthatjuk el Önt, sokkal több annál. Messzemenő támogatás is, mely munkakultúránk központi részét alkotja. Időközben a Hoya 24 országban található 46 üzletága biztos pozíciót harcolt ki magának, és ennek folyamán rugalmas, globális üzlettárssá vált.